Yarışma Tarihi: 11 Mayıs 2024

Katılım Koşulları:

• Başvuru yapabilmek için Eczacılık Fakültesi 4. veya 5. Sınıf öğrencisi olmak gerekmektedir.
  • Yarışmaya katılmak isteyen adaylar kongre kayıt formunda ilgili seçeneği işaretlemelidir.
  • Yarışma başvurusu yapacak olan katılımcılar,  kongreye kaydolmayıp yalnızca 1. Ulusal Majistral Yarışması finali için kongreye katılım sağlayacaksa yarışmacı olmaya hak kazandıktan sonra 1 günlük kongre ücretini yatırmalıdır. Bilgilendirme maili iletilecektir.
  • Başvurular kayıtlarla beraber açılacaktır. Son başvuru tarihi 20 Mart 2024.

Ön Eleme Sınavı:

• Yarışma başvuruları kabul edilen adaylar ön eleme sınavına alınacaktır.
  • Ön eleme sınavı kişilerin lisans eğitimi boyunca Farmasötik Teknoloji dersinde aldıkları teorik ve laboratuvar bilgilerini içeren sorulardan oluşmaktadır.
  • Sınav online şekilde gerçekleşecektir.
  • Sınav tarihi yarışma kayıtlarının kapanmasının ardından adaylarla paylaşılacaktır.
  • Ön eleme sınavı sonucunda her biri farklı üniversiteden olmak kaydıyla en başarılı 10 kişi yarışmacı olmaya hak kazanacaktır.
  • Yarışmacı olmaya hak kazanan katılımcılar 1 günlük kongre ücretini yatırmalıdır. Bilgilendirme maili iletilecektir.

Final:

• Yarışmacılar, İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji laboratuvarında kendilerinden istenen majistral ilaç formülasyonlarını belirtilen süre içerisinde hazırlayacaklardır.
  • Yarışma sonunda değerlendirilmelere göre en yüksek puanı alan ilk 3 yarışmacıya ödülleri takdim edilecektir.

Tüm güncel gelişmeler için web sitemizi kontrol etmeyi unutmayın.